Sockersöt i novemberrusk

Calle och Sofia sa JA till varandra för ett par år sedan. Sen dess har det hänt grejer! De har köpt och håller på att renovera en stor gård och tänker ha hästar och får (jag är glad om jag kan dammsuga utan att dottern skriker sig hes livrädd för ”draken”) och det kom en liten Ludde för några månader sedan plus en supermysig vovve. Då jag tog med mig min supernanny (läs: mamma) och avkomma till fotograferingen i fredags för att lufta dem båda medan jag jobbade, såg jag min chans när hans blå mötte mina trötta ögon – arrangerat äktenskap! Min lilla sötprupp och den här blåögde, tokglade lilla minimänniskan skulle ju bli ett perfect match! Men, Ellie fegade ur, gömde sitt lilla yviga huvud i mina hakor och mitt försök var därmed avslutat. Hon blev för blyg.

Well well. Här kommer ett smakprov. Fler bilder hittar ni här.

Taggar: fotograf, fotograf Norrköping, familjefotografering, vinter?

Menu