"We feel so incredibly lucky to have you as such a big part of our wedding weekend. Your talent is amazing and you captured the moments we will cherish forever
and for that we can't thank you enough!
Love and blessings."
titus and mari
Omdöme från Lina och Jonas Bröllopsfotografering "Rebecca, ojojoj.. Vilka fantastiska bilder du tagit! Så många ögonblick du fångat som jag missade under dagen. Så många härliga bilder på leende, glada människor, så mycket kärlek... Jag blir helt rörd! Vi är så otroligt nöjda med din insats! Inte bara har du tagit underbara bilder, du har även visat ett otroligt engagemang och intresse."
omdöme från Sandra och Joakim familjefotografering "Jag är jätteglad för de otroligt fina bilderna vi fick på hela familjen! Rebecca är en spontan och lättsam tjej som gör fotograferingen till en rolig upplevelse! Vår lilla dotter gillade henne direkt, kanske för att hon förstod vikten av att ta väl hand om favoritgosekaninen eller för att hon kunde sjunga en sång om Babblarna."
omdöme från Anni och Daniel Bröllopsfotografering "Rebecca gjorde ett strålande jobb på vårt bröllop, fantastiska bilder från den härligaste dagen i vårt liv. Det är så lätt att slappna av med Rebecca, hon är en otroligt fin person som man känner sig trygg att fotograferas av. Hon är också väldigt lyhörd för önskemål och har ett enormt stort engagemang. "
Menu