VAD VILL DU FÖREVIGA? Mina bilder är fotograferade med kärlek, skavsår, jakten på det perfekta ljuset, asgarv och ett norrländskt lugn.
Var ute i god tid med din bokning, för härligt nog så försvinner tiderna fort.
Underbara Bröllop 12 timmar - 36.000kr
8 timmar - 30.000kr
5 timmar - 24.000kr
3 timmar - 20.000kr
1,5 timmar - 15.000kr

Här ingår fotografering, bokningsmöte och fika, ca 30 bearbetade bilder per timme samt reseersättning inom landet.
härliga porträtt Upp till 60 minuters fotografering
15 st bearbetade, digitala bilder levererade via webbgalleri där ni väljer era favoriter
2 st förstoringar 20x30cm

Måndag - fredag och söndag. Utanför Norrköping tillkommer milersättning.
2950kr
För ditt älskade Företag Maila mig för offert. Jag går efter SFF:s riktlinjer för kommersiella uppdrag. Arvodet startar på 1500kr/h plus styckpris på valda foton. Vi fixar något som passar just dig! info@rebeccaselin.se

Frågor och svar

När bör jag boka bröllopsfotografering för att kunna garantera mig om vårt datum?

– Du bör boka ungefär ett år innan för att vara på den säkra sidan.

Min partner tycker inte om att stå framför kameran, hur gör vi för att det inte ska se stelt ut?

– Jag gör mitt yttersta för att ni ska fokusera på varandra och få en härlig stund tillsammans, istället för sådana uppställda bilder där man tittar rakt in i gluggen och ler. Äkta känslor syns genom bilder då de är skapade av personer som verkligen älskar varandra.

Vad gör vi på ett bokningsmöte?

Vi träffas där det passar oss alla, på ett fik på stan, hemma hos mig eller hemma hos er. Vi lär känna varandra så vi vet att våra personligheter och visioner klaffar, snackar lite skit, jag pumpar er på alla härliga detaljer om er bröllopsdag, skrattar så vi får ont i magen och äter sånt man får hål i tänderna av. Vi går igenom kontrakt, kollar av alla frågor och önskemål och har en rolig stund tillsammans.

Jag vill beställa fler förstoringar och bröllopsalbum, går det?

Självklart. Jag har fina leverantörer av både förstoringar och album. Vi löser’t!

Jag gifter mig i Boden, kan du komma dit?

*Norrländskt jakande ljud som inte går att skriva.* Milersättning ingår i mina priser, men jag behöver då förses med en bit mat (inga allergier men helst inte surströmming) då och då för att hålla lågan uppe och nån liten bädd att sova på om det är för långt hem. Gärna horisontell sådan.

Jag gifter mig i Frankrike. Flygrädd?

TA MED MIG! Jag bakar ihop ett riktigt fint paketpris till er då jag älskar att se världen med mina brudpar! Maila mig idag så fixar vi det!

Hur fungerar det med betalningen?

Jag fakturerar via Billogram och man har 10 dagar på sig att betala sin faktura. Vid porträttfoto kommer fakturan i samband med bildleverans, vid bröllopsfotografering betalar man 50% av pakettotalen vid bokning och resterande vid bildleverans.

När är bästa tiden på dagen för en fotografering?

Lätt svar. På kvällen just innan solen går ner. Har du barn och det gäller en porträttfotografering bör det dock vara innan de är för trötta och hungriga – snacks är alltid bra att ha med sig! Vid bröllopsfotografering får ni era absolut bästa bilder i solnedgången. Så jag lånar er gärna en stund från middagen för att ge er era favoritbilder.

Vad ska vi tänka på fotomässigt under bröllopsmiddagen?

Placera mig gärna vid ett av era bord, relativt nära er men med ryggen mot ytterväggarna så jag ser ordentligt. Sitter det en toastmaster vid samma bord så vi kan sammanstråla och tajma alla händelser blir jag lyrisk!

Hur lång tid tar det att få våra porträttbilder från familjefotograferingen?

Ofta går det på någon vecka, men är det högsäsong (sommaren!) så kan det ta några veckor då jag betar av alla mina fotograferingar i datumordning. Jag lägger ut några teasers på Facebook och Instagram så mamma får se!

Får vi använda bilderna som vi vill?

Ja. Ni får lägga ut dem på sociala medier och dela dem med era nära och kära. Det ni inte får göra är att beskära dem (förutom sådan beskärning som görs av tex Instagram) eller lägga på filter. Jag vill också att ni – eller vem det nu är som delar bilderna – taggar mig i bilderna eller skriver Foto: Moments you love. Detta gäller även i tryck. Ni får däremot inte ge bilderna till företag som kanske figurerar på bilderna utan ge dem istället mina kontaktuppgifter så ordnar jag ett pris till dem om de vill använda bilderna för sin egen marknadsföring.

Vad ska vi tänka på inför en porträttfotografering?

Piff! Matcha gärna kläderna i neutrala färger som inte skiljer sig så mycket från varandra. Ha en liten lyxstund tillsammans! Fixa håret, sminket och smyckena som om du skulle gå på en finare middag! Det är också väldigt härligt med lite rekvisita! Vill ni ha med en picknickfilt och lite gott går det alldeles utmärkt, heliumballonger, vimplar, blomsterkransar, finkläder – ombyten, ja, allt är så roligt när det är lite personligt!

Menu